Ladda ner vår app! Finns på App Store och Google Play. 

Ladda ner

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och optimera vår webbsida.  Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen cookies på circlek.se. Läs mer om cookies på circlek.se.

OK

Håll käften-burgare från KÄK

Nu kan du beställa KÄK:s ”Håll-käften”-burgare över hela Sverige. Hamburgaren serveras på ett briochebröd tillsammans med bokspånsrökt bacon, två skivor Castello Burger-cheddarost och skivad gul lök. Den generösa burgaren är smaksatt med KÄK:s egen dressing – och det är den som är hemligheten enligt Petter Alexis, Oskar och Dimman.

Circle K:s egna ”Håll käften”-burgare är speciellt framtagen av KÄK och serveras exklusivt på Circle K. HKB-burgaren är gjord på 140 g svenskt nötkött och är Sous vide-tillagad, med Sous vide behåller köttet sin saftighet och smak.Hamburgaren serveras på ett briochebröd tillsammans med bokspånsrökt bacon, två skivor Castello Burger-cheddarost och skivad gul lök. Den generösa burgaren är smaksatt med KÄK:s egen dressing

Namnet HKB kommer från KÄK och är ett uttryck som beskriver hur det känns när du exempelvis hälsar på hos någon som har ett helt nyrenoverat snyggt kök, då är det ett ”Håll käften”-kök. I en intervju refererade Petter till KÄK-burgaren som en ”Håll käften”-burgare, och efter att Dimman tatuerade in det så hamnade helt enkelt ”HKB” på KÄK:s meny.

KÄK grundades av barndomsvännerna Petter Alexis, Oskar och Dimman med en vision om att ge snabbmat den kärlek och respekt den förtjänar. KÄK:s första hamburgerrestaurang öppnade i Hornstull i Stockholm år 2013 och år 2016 öppnade de även en hamburgerrestaurang i Örebro.